KNGF actie

Dier & Oog spaart voor de opleiding van een KNGF-pup!

Wilt u helpen? Uw donatie is hartelijk welkom via de actiewebsite.


KNGF geleide honden
Meer informatie over de stichting KNGF geleide honden vindt u op www.geleidehond.nl
Spaar mee voor de opleiding van een KNGF-geleide pup!

Dier & Oog zamelt geld in om de kosten van een KNGF-geleide pup tijdens het eerste levensjaar (€ 5.000,-) te vergoeden.

KNGF actie

Doneer Een zelfgekozen bijdrage kan eenvoudig en veilig worden overgemaakt via de actiewebsite van het KNGF.
Als het behaalde doel bereikt is, of na het sluiten van het project na 2 jaar, staat het geld direct op de rekening van het KNGF.

Omdat ik in het verleden diverse keren verwend ben met mooie bossen bloemen, waar ik bijzonder blij en trots mee was, lijkt het mij even fijn als dit geld overmaakt zou worden naar mijn verzamelrekening voor de KNGF.
Op die manier draagt uw blijdschap bij aan mijn blijdschap en daarna aan jarenlange vriendschap, mobiliteit en onafhankelijkheid van een visueel gehandicapte, die uiteindelijk een band met de KNGF-geleide hond mag opbouwen.

Het KNGF (Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds) is een stichting zonder winstoogmerk, dat sinds de oprichting in 1935 al ruim 5000 honden heeft geschoold voor blinde en zeer slechtziende mensen.

Ondanks de huidige welvaart en de vergevorderde wetenschap zijn er nog steeds aandoeningen of operaties die leiden tot blindheid. Voor de mensen met een visuele handicap heeft een geleidehond niet alleen een toegevoegde waarde, maar is de hond zelfs een belangrijke bouwsteen voor hun bestaan en vrijheid.

Ik bedank hierbij alle mensen, die bij het KNGF betrokken zijn en bij voorbaat iedereen, die bij wil dragen aan deze actie.

Doneer

U kunt een afspraak maken na doorverwijzing van uw dierenarts© 2016 - Dier & Oog - Alle rechten voorbehouden - KvK: 57292590 - Algemene voorwaarden