Missie & visie


Dier & Oog

Zelfstandige eenmanspraktijk voor de diagnose en behandeling van honden en katten met een oogprobleem na verwijzing door eigen dierenarts.

Speciale interessegebieden: oogleden, hoornvlies en te hoge oogdruk.

Drs. G. Romkes, dierenarts met afgeronde Europese specialisatieopleiding voor oogheelkunde bij dieren.

Missie praktijk

De hoogst mogelijke kwaliteit en service bieden aan patiënten met een oogprobleem. De wetenschap en mogelijkheden ontwikkelen steeds verder. Het is daarom niet mogelijk om alle vormen van behandelingen in een eenmanspraktijk aan te bieden. Wel kan na onderzoek en diagnose over de meest up-to-date mogelijke behandeling worden geïnformeerd en indien hier niet mogelijk kan worden verwezen naar een plaats waar die specifieke behandeling wel mogelijk is.

De hoogst mogelijke kwaliteit wordt verkregen door de gevolgde hoogst mogelijke Europese specialisatie-opleiding aangevuld met kennis van recente ontwikkelingen gepresenteerd op internationale congressen en in recent verschenen publicaties. Nieuwe onverklaarbare situaties worden besproken met andere (inter)nationaal gespecialiseerde collega’s.

Dier & Oog is een eenmanspraktijk. Dat betekent dat uw dier altijd wordt behandeld en gecontroleerd door mevrouw Romkes. Door deze persoonlijke benadering wordt getracht de kwaliteit en service verder te waarborgen.

U kunt een afspraak maken na doorverwijzing van uw dierenarts